Trajnime

Jeni ambicioz dhe doni të aktivizoni energjit tuaja psiko-motorike, sociale, kulturore?
Doni të kualifikoheni, të argëtoheni por njëkohësisht të mësoni të krijoni shoqëri të reja?
Ejani , ne do t’ju orientojmë në plot trajnime brenda dhe jashtë vendit pa pagesë.
Qëllimi ynë është informimi dhe kualifikimi juaj.

 

trajnimenefushat-socilale

Menaxhim i Burimeve njerëzore
Menaxhim dhe Zgjidhje konflikti
Lider efektiv
Barazia Gjinore
Integrimi i minoriteteve
Të drejtat e fëmijëve

trajnime2

Psikoterapi
Psikanalizë
Terapi konjitiv-biheviorale
Këshillim individual
Terapia e lojës dhe e vizatimit
Këshillim me femijë dhe adoleshetë
Menaxhimi i emocioneve
Komunikimi jo verbal

seminare

Seminare edukuese për prindërit,
dhe profesionistët e fushave
të ndryshme/ grupe në nevojë.
Seanca psikoedukimi për prindër
dhe familjarë të interesuar për
probleme të shëndetit mendor si;
Skizofreni
Depresion
Çrregullime të ngrënies
Çrregullime të ankthit

intership

Doni te angazhoheni po nuk dini se si , nuk keni mundesi kontatimi? Ne mund t’ju referojme ne organizata te ndryshme per praktike brenda dhe jashte vendit me ose pa pagese. Nje mundesi e mire per te gjithe ata qe duan te perfshihen , te aktivizohen dhe te perfitojne sa me shume njohuri dhe fleksibilitet per te perballuar kerkesat e tregut te punes.. dhe ku i dihet ndoshta mundesia juaj e pare fillon edhe ne organizaten ku ju keni bere praktiken.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedInShare on Google+Pin on Pinterest
© Portali Psiko Social · Subscribe: RSS Twitter · QSPS Qendra per Studime Psiko Sociale dizenjuar nga VIZION.AL