Kurse / Përkthime

Cilësi, Përkushtim, Garanci

teach

Për gjuhën Angleze, Italiane,
Shqiptare

Kurset Anglisht, Italisht, Shqip ofrohen nga profesorë të specializuar të cilët janë kualifikuar në universitete prestigjoze.
Kurset mund të jenë individualisht por edhe në minigrupe të vogla me nga 3-4 pjesëmarrës.
Ofrohen gjithashtu praktikë për kurse të TOEFLIT


translatee

Përkthime materialesh

Përkthimet Anglisht, Italisht, Shqip ofrohen nga profesorë me një përvojë shumëvjeçare në përkthime zyrtare dhe akademike.
Përkthimet janë në çmime gati të papërfillshme në krahasim me çmimet e tregut shqiptar.

sherbime

Shërbimet e Ofruara në
Qëndrën tonë janë :

• Private dhe Konfidenaciale
• Jo gjykuese
• Ofrohen nga staf i mirëtrajnuar që adreson nevojat specifike, biologjike,sociale, psikologjike dhe shëndetësore të klienteve.

Si funksionojme?

Për të përfituar në mënyrë më profesionale nga shërbimet tona na kontaktoni duke rezervuar një orar konsultimi duke specifikuar arsyen dhe kohëzgjatjen .

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedInShare on Google+Pin on Pinterest
© Portali Psiko Social · Subscribe: RSS Twitter · QSPS Qendra per Studime Psiko Sociale dizenjuar nga VIZION.AL