Shërbime

Cilësi,Përkushtim,Garanci

Asistence në punimet shkencore në shkencat sociale
Kosnultime në detyra kërkimore kualitative/kuantitative
Orientim ne prezantime kurrikulare dhe jashtë kurrikulare

sux

Pse me ne?

Qëllimi ynë fillestar është të rrisë mirëqënien tuaj psiko-sociale duke ju ndihmuar dhe orientuar në jetën akademike, profesionale dhe personale.
Të jemi realist që me këtë” boom” të diplomuarish është e vështirë të gjeni punë në profilin tuaj pasi mungon eksperienca dhe prakticiteti. Pak janë ato institucione që realisht janë të gatshme t’ju mësojnë “ truket” e profesionit apo t’ju ofrojnë ndihmë praktike duke mos ju sorrollatur në punë administrative apo trajnime te pafundme me çmime të “kripura” apo duke ju zhgënjyer thjesht me teori. Jeni mërzitur si i papunë prej vitesh? Me ne ju keni vemendjen e duhur për të arritur aty ku dëshironi.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedInShare on Google+Pin on Pinterest
© Portali Psiko Social · Subscribe: RSS Twitter · QSPS Qendra per Studime Psiko Sociale dizenjuar nga VIZION.AL