Misioni

Me një grupim solid profesionistësh Qëndra do të arrijë të ndërtojë dhe të sjellë për individët një hapësirë virtuale dhe reale ku vetë ju do të mund merrni informacionet që doni në fusha të tilla si :

  • Shëndeti psiko-social,  mendor
  • Konslultime dhe këshilllim individual
  • Informacione praktike për të punuar një kërkim shkencor
  • Konsultime për strukturën e detyrave, prezantimeve
  • Orientim, keshillim karriere
  • Këshilla praktike për  mirëqënien tuaj
  • Database me aktivitetet shkencore në fushat sociale
  • Konsulta për shkrim dhe menaxhim projektesh.

Çdo shërbim i ofruar garanton cilësi, professionalizëm dhe sukses.

Filozofia jonë për shërbimet drejtohej tek modeli social, duke përmirësuar llojshmërinë, cilësinë e shërbimeve, duke punuar hap pas hapi për të rritur mirëqënien psiko-sociale.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedInShare on Google+Pin on Pinterest
© Portali Psiko Social · Subscribe: RSS Twitter · QSPS Qendra per Studime Psiko Sociale dizenjuar nga VIZION.AL