Ekipi

PORTALI PSIKO-SOCIAL menaxhohet nga stafi i Qëndrës për Studime “PSIKO-SOCIALE” QSPS

QSPS, si dege e organizatës joqeveritare PVN Albania,www.pvnalbania.org udhëhiqet dhe bashkëpunon me ekspertë dhe profesionistë të dëshmuar të fushave të ndryshme të psikologjisë (sociale, të edukimit, të këshillimit, të hulumtimit, klinike, organizative, shëndetit mendor) me eksperiencë shumëvjeçare në pedagogji, menaxhim programesh, koordinim projektesh, ekspertë në institucione private dhe shtetërore dhe profesionistë të fushave tjera të shkencave sociale dhe të fushës së edukimit, të cilët janë dëshmuar me hulumtime të shumta shkencore, arritjet akademike, shkollimin europian, amerikan dhe me punën e tyre profesionale në funksion të zhvillimit dhe mirëqënies së individëve.

Për të qënë transparent në profesionalizmin dhe cilësinë e ekipit tonë ju mund të gjeni pranë qëndrës CV të të gjithë stafit.Ne jemi transparent dhe gjithçka që duam është në radhë të parë mirëqënia juaj psiko-sociale.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedInShare on Google+Pin on Pinterest
© Portali Psiko Social · Subscribe: RSS Twitter · QSPS Qendra per Studime Psiko Sociale dizenjuar nga VIZION.AL