Rreth nesh

download (2)

Një ndër platformat virtuale më të mëdha dhe unike në Shqiperi ofron për ju falas plot informacione dhe interaktivitet në fushën psiko-sociale, edukative,akademike. Portali menaxhohet nga Qëndra për Studime Psiko-Sociale (QSPS),e cila është degë e OJQ Projekteve Vullnetare Ndërkombëtare.

download

Qëndra për studime “PSIKO-SOCIALE” ofron shërbime sociale-edukative dhe konsultative.

Për te arritur një performancë me të mirë akademike

Për t’u informuar ne fushat psiko-sociale

Për t’u rritur profesionalisht

Për t’u zbavitur dhe zhvilluar

Këtu do të gjeni pozicionit më të fundit për të aplikuar për punë në fushat sociale por edhe më tej. Për të gjithë ata që adhurojnë aktivitetet sociale do të gjejnë çelësin e suksesit drejt një bote plot me trajnime, konferenca, Workshope , roundtables, seminare, grante për NGO, Bursa studimore për Studime Bachelor, Master, PhD, shkolla verore brenda dhe jashtë vendit. Mjafton pasioni dhe përkushtimi për të arritur atë që doni.

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedInShare on Google+Pin on Pinterest
© Portali Psiko Social · Subscribe: RSS Twitter · QSPS Qendra per Studime Psiko Sociale dizenjuar nga VIZION.AL