Konsulta Teknike-Akademike

 

Asistim, Orientim akademik

Do të referoni në klasë dhe ndiheni nervoz… doni të bëni një prezantim dinjitoz… doni të keni vëmendjen maksimale të auditorit? Askush s’lind i ditur, skeni pse ndiheni keq. Njerëzit kërkues gjithmonë dalin fitimtar. Ne jemi këtu për të nxjerrë në pah aftësitë tuaja. Janë thjesht disa truke të vogla në komunikimin verbal dhe jo verbal që auditori të mahnitet. Një dokumentar/prezantim i vizualizuar estetikisht jep konfidencë dhe më e rëndësishmja tëheq audiencën për një vlerësim sa më pozitiv.

 

Paketa 1. Prezantimi
Përgatitja e një prezantimi në power point
Përgatitja e një video-dokumentari social
Pezantim verbal në auditor
Referim në konferencë
Paketa 2. Karriera
Sapo jeni diplomuar dhe kërkoni një profesion që t’ju bëj të ndiheni krenar për investimin që keni bërë në arsim?
Jeni konfuz ku të aplikoni, ku mund të punoni?
Keni emocione se si do të shkojë intervista, si mund të visheni në intervistën e parë?
Çfarë pyetje mund t’ju bëjnë,si mund t’ju vënë në provë…
Ndiheni i pasigurtë për letrën tuaj të motivimit…apo strukturën e dobët të cv.
Ne ju ndihmojmë të rigjeni besimin tek vetvetja për një prezantim dinjitoz të cv tuaj,
Paketa 3. Intervista e punës
Si të përgatitemi për një intervistë pune?
Si të përgatisim një format cv?
Si të përgatisim një format letre motivimi?
10 Pyetjet që bëhen gjithmonë në një intervistë?
100 pyetjet e mundshme ne intervistë?
Teste të tjera psikologjike apo aftësish për një intervistë?
Si të bëjmë një reference pune?
Paketa 4. Metodat e mësimnxënies
Si të rrisim përqëndrimin?
Si të lexojmë mes rreshtave?
Si t’a kujtojmë më shpejt informacionin?
Menaxhimi efektiv i kohës
Slajde në ppt me tema të ndryshme psikologjike
Shembuj testesh lëndësh në fushën psikologjike
Si të bëjmë ditaret/raportet për praktikën universitare?
Përdorimi kreativ i metodave/ teknikave shkencore psikologjike
Paketa 5. Të punojmë në OJQ
Si të shkruajmë një projekt propozim ?
Si të menaxhojmë një projekt?
Si të monitorojmë një projekt?
Si të bëjmë vlerësimin për një projekt?
Frameworku / korniza e projektit
Tabela e aktiviteteve
Buxheti
Raportimet mujore
Raportimi final
Analiza SWOT

Materiale për Informim Edukim dhe Komunikim: broshura, fletepalosje, gazeta, libra xhepi etj.
Paketa 6. Si të përpilojmë në anglisht/shqip
Relacione, Reçensa, Kërkesa
Asistim në përpilim planesh kalendarike
Letra zyrtare dejtuar dikastereve shtetërore
Letra zyrtare shpjeguese, orientuese, sqaruese
Letra falenderimi
Varacione testesh psikologjike online dhe në pdf
Video psiko-sociale ne cd/dvd
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedInShare on Google+Pin on Pinterest
© Portali Psiko Social · Subscribe: RSS Twitter · QSPS Qendra per Studime Psiko Sociale dizenjuar nga VIZION.AL