Telepatia – Shqisa jonë e Gjashtë

Telepatia – Shqisa jonë e Gjashtë si një Fenomen Parapsikologjik Fjala “telepati” rrjedh nga gjuha e vjetër greke dhe do të thotë: “tele”- largësi dha “pathe”- ndjeshmëri. Themeluesi i saj është F. Majers, një ndër themeluesit e Shoqatës britanike për kërkime psikike më 1882. Shembuj tipik te telepatise mund ti hasim kur bie telefoni dhe […]

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedInShare on Google+Pin on Pinterest
© Portali Psiko Social · Subscribe: RSS Twitter · QSPS Qendra per Studime Psiko Sociale dizenjuar nga VIZION.AL