Dianetika, Shkenca Moderne e Shendetit Mendor

Dianetika nxjerr ne pah burimin e vetem te dhimbjes emocionale, mungesen e lumturise dhe dyshimin tek vetja ne jeten tuaj. A  nuk ju duket sikur ekziston nje armik i fshehur qe punon kunder jush, s’ka rendesi se sa shume ju perpiqeni te mbijetoni? Ai ekziston vertet!  Quhet mendja reaktive. Ajo eshte burim i te gjitha […]

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedInShare on Google+Pin on Pinterest
© Portali Psiko Social · Subscribe: RSS Twitter · QSPS Qendra per Studime Psiko Sociale dizenjuar nga VIZION.AL