9 Sinjale jo-verbale në ndërveprimin social

Sipas Argyle, gjatë ndërveprimit social njerëzit përdorin rreth nëntë sinjale jo-verbale: 1.Kontakti fizik – i cili përfshin një gamë të gjerë të pjesëve të trupit dhe është i lidhur ngushtë me kulturën nga vijnë njerëzit. Anglosaksonët p.sh. e përdorin pak kontaktin fizik, krahasuar me afrikanët. 2. Distanca interpersonale midis njerëzve – e cila është klasifikuar […]

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedInShare on Google+Pin on Pinterest
© Portali Psiko Social · Subscribe: RSS Twitter · QSPS Qendra per Studime Psiko Sociale dizenjuar nga VIZION.AL