Depresioni dhe dhimbjet trupore psikosomatike

Depresioni dhe dhimbjet trupore psikosomatike Depresioni shfaqet shpesh me dhimbje trupore, të cilat kryesisht janë mjaft rezistente. Këtu bëjnë pjesë dhimbjet e kokës, të qafës, të kryqeve, dhimbjet në krahë dhe këmbë, ndjenja shtypjeje në hapësirën e kraharorit, ndjenja se nuk mundet të merret frymë tërësisht (e cila shpesh përjetohet sikur të ishte një gur […]

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedInShare on Google+Pin on Pinterest
© Portali Psiko Social · Subscribe: RSS Twitter · QSPS Qendra per Studime Psiko Sociale dizenjuar nga VIZION.AL