Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedInShare on Google+Pin on Pinterest

2 Comments

 1. artemisa says:

  Pershendetje
  Ne maualet nuk ekziston asnje dokument ne pdf.

  • admin says:

   Pershendetje Artemisa,
   Webi eshte duke u perpunuar dhe manualet gjithashtu per te qene sa me cilesore. Do t’ju kontaktojme sa me spejte kur ta kemi plotesisht gati. Ju faleminderit

Komento:

© 0913 Portali Psiko Social · Subscribe: RSS Twitter · QSPS Qendra per Studime Psiko Sociale dizenjuar nga VIZION.AL