Manaferrat frenojnë plakjen e mendjes!

3.Manaferrat frenojnë plakjen e mendjes! Konsumimi i rregullt i luleshtrydheve dhe manaferrave mund të frenoj plakjen mentale për më shumë se dy vite. Ngrënia e manaferrave dhe luleshtrydheve mund të ndihmojë në frenimin e plakjes së mëndjes në moshë të thyer, thonë disa studiues. Ata kanë zbuluar se plakja e trurit mund të shtyhet deri […]

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedInShare on Google+Pin on Pinterest

Radhiqja lulja e pazevendesueshme për shëndetin!

Radhiqja është jashtëzakonisht e përhapur në natyrë mbi 500 lloje të ndryshme dhe pothuaj të gjitha janë të dobishme. Në gjermanisht emri i kësaj bime quhet Löwenzahn – që përkthehet dhëmbët e luanit, po kështu në frëngjisht quhet dent de lion me po të njëjtin përkthim. Lulet përdoren në Austri dhe mblidhen në pranverë të […]

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedInShare on Google+Pin on Pinterest

Frutat dhe perimet më të mira për detoksikim!

1.Pemët dhe perimet më të mira për detoksikim! Detoksikimi ngadalë është duke u shndërruar në një lloj të trendit të ri, ndërsa tregu po mbushet me formula të ndryshme dhe lloje të reja të produkteve. Pranvera gjithsesi është koha, kur duhet kushtuar vëmendje një gjëje të tillë. Po, nëse dëshironi që t’i largoni helmet nga […]

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedInShare on Google+Pin on Pinterest
© Portali Psiko Social · Subscribe: RSS Twitter · QSPS Qendra per Studime Psiko Sociale dizenjuar nga VIZION.AL