Konsulta Teknike-Akademike

Asistim,Orientim Akademik Do të referoni në klasë dhe ndiheni nervoz… doni të bëni një prezantim dinjitoz… doni të keni vëmendjen maksimale të auditorit? Askush s’lind i ditur, skeni pse ndiheni keq. Njerëzit kërkues gjithmonë dalin fitimtar. Ne jemi këtu për të nxjerrë në pah aftësitë tuaja. Janë thjesht disa truke të vogla në komunikimin verbal […]

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedInShare on Google+Pin on Pinterest

Referenca / Bibliografi

Doni të bëni një detyrë kursi, një punim shkencor apo një temë diplome dhe nuk gjeni dot referenca akademike shkencore nga burime të besueshme. Ne ju ndihmojmë me aksesin në database shkencore akademike më profesionale në botë si J-STOR, EBSCO, SSRN,Springer, SAGE, PsyInfo, ProQuest, Elsevier, Cogprints dhe të tjerë. Jo vetëm artikuj shkencorë por do […]

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedInShare on Google+Pin on Pinterest

Trajnime në fushat sociale

Jeni ambicios dhe doni të aktivizoni energjitë tuaja psiko-motorike, sociale, kulturore? Doni të kualifikoheni, të argëtoheni por njëkohësisht të mësoni të krijoni shoqëri të reja? Ejani , ne do t’ju orientojmë në plot trajnime brenda dhe jashtë vendit pa pagesë. Qëllimi ynë informimi dhe kualifikimi juaj.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedInShare on Google+Pin on Pinterest

Këshillim individual dhe ne grup

Këshillim individual dhe në grup Terapia konjitiv- biveviorale Zbulimin e vetvetes: sherben si një katharsis emocional dhe sjell nje sens te madh te vetedijes njohese te mendimeve, ndjenjave dhe sjelljeve qe kane ndikuar ne bllokimin e zhvillimit të tyre Plotësimin personal: Klientet arrijne te zhvillojne nje vetëvlerësim, vetekonfidence si dhe nje sens vetedrejtimi në jeten […]

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedInShare on Google+Pin on Pinterest

Kurse/Përkthime

Cilësi, Përkushtim, Garanci Për gjuhën Angleze, Italiane,Shqiptare Kurset Anglisht, Italisht, Shqip ofrohen nga profesorë të specializuar të cilët janë kualifikuar në universitete prestigjoze. Kurset mund të jenë individualisht por edhe në minigrupe të vogla me nga 3-4 pjesëmarrës. Ofrohen gjithashtu praktikë për kurse të TOEFLIT Përkthime materialesh Përkthimet Anglisht, Italisht, Shqip ofrohen nga profesorë me […]

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedInShare on Google+Pin on Pinterest

Punime shkencore

  Cilësi, përkushtim, garanci Asistencë në punimet shkencore në shkencat sociale Kosnultime në detyra kërkimore kualitative/kuantitative Orientim ne prezantime kurrikulare dhe jashtë kurrikulare   Jeni në stres pasi ju duhet të përfundoni një detyrë kërkimore shkencore që ju ka kërkuar profesori brenda një afati të përcaktuar? Jeni të shqetësuar se nuk dini si t’ja nisni […]

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedInShare on Google+Pin on Pinterest
© Portali Psiko Social · Subscribe: RSS Twitter · QSPS Qendra per Studime Psiko Sociale dizenjuar nga VIZION.AL