Përse shtatzënia zgjat 9 muaj?

Nje studim i fundit i realizuar nga disa studiues te Universitetit te Rhode Island, publikuar te henen me nje 27 gusht ne sitin Live Sciences, shpjegon ceshtjet per te cilen shtatzënia zgjat 9 muaj. Metabolizmi i nenes eshte shkaku i pare. Perse shtatzënia zgjat 9 muaj? Disa studiues te Universitetit te Rhode Island sapo kane […]

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedInShare on Google+Pin on Pinterest

Grupet e prodhimeve ushqimore

Grupi i parë (mishi, peshku dhe të tjera) Të gjitha llojet e mishit për shembull lope, qengj, mish i grirë qoftesh, mëlçi, mish pule dhe peshk, duke përfshirë edhe peshkun në konservë. Të gjitha llojet e bathëve të thara si për shembull fasule, thjerëza. Këto janë prodhime që përmbajnë proteina të cilësisë së lartë, hekur, […]

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedInShare on Google+Pin on Pinterest

Ushqyerja Gjatë Shtatëzanise

Një ushqyerje e rregullt nënkupton një ushqim të ekuilibruar, të shumëllojshëm dhe që përmban të gjitha lëndët ushqimore të domosdoshme për ruajtjen në mënyrë të përkryer të nevojave tuaja dhe të bebit brenda jush. Si rregull, gjatë shtatzanisë ju nuk keni nevojë për ndonjë dietë të veçantë (me përjashtim të rasteve kur vuani nga ndonjë […]

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on LinkedInShare on Google+Pin on Pinterest
© Portali Psiko Social · Subscribe: RSS Twitter · QSPS Qendra per Studime Psiko Sociale dizenjuar nga VIZION.AL